eikeberget

Logg inn

Logg inn
English 
eikeberget

Logg inn

Logg inn
English 
eikeberget
English 
eikeberget

EL-Bil lader i garasjen

Vi har en type lader i vårt anlegg, det er Schneider EVLink (som på bilde). Passer de fleste nordiske elbilder.
Borettslaget Eikeberget har avtale om driften av anlegge med Smartly til sommeren 2030.
Alle som skal benytter seg av anlegge må etablere strømavtale med Lyse. Koster 299,- for etablering, samt 49,- mnd og 1,- kwt. Dette er fast pris for alle på Eikeberget.
Etter montering av lader får du beskjed, så kan du laste ned appen "Smartly" og koble til laderen via 4 siffer nummeret på grønne lappen oppe i høyre hjørne (som på bilde). Du kan også koble til RFID brikke. Gjøres inne på profil, start oppsette i appen og følg innstruksen på skjermen.
Anbefaler å koble mobilen din til Wifi garasjen. Du finner navnet og passord opp i taken før du går inn i heisen (svart boks).

Ny EL-Bil lader bestilles direkte fra Smartly.
Kontantkjøp med strømavtale (Anbefales)
19 188 kroner inkl. mva. (forutsetter strømavtale hos Lyse)
Rentefritt nedbetalt over 36 måneder (Anbefales)
533 kroner per måned inkl. mva. (forutsetter strømavtale hos Lyse)
Kontantkjøp uten strømavtale (Anbefales ikke)
22 495 kroner inkl. mva.
(Prisene kan variere, disse prisene er fra vinteren 2023)

For hjelp kontakt Smartly direkte på support@smartly.no eller 51 90 80 90.
Pr. høsten 2022 er det ca 4-6 ukers bestilingstid estimert.

Montere en brukt EL-Bil lader
Husk det må være av typen Schneider EVLink (som på bilde). Om du har overtatt eller kjøpt fra en beboer kan den monteres på din faste parkeringsplass. Utenom prisen på selve laderen*, hovedsirking og evt kobligns punkt så koster det (pr høsten 2022) fra ca 5000,- å få denne monternt av OneCo. Prisen er bassert på tid og hardware du har fått. Bilde viser alle tre enhetene som skal til (Lader, hovedsikrring og den lille svarte tilkoblingens blokken som er på toppen, for å koblet til flatkabelen).
For å sette i gang denne prosessen ringer du til Smartly som vil sende oppdraget til OneCo. Du vil bli kontaktet direkte av elektriker og avtale tid. Det er kun OneCo eller Carlsen Elektro som kan gjøre jobb hos oss (etter avtale). Dette er også noe som tar ca 2 uker å få på plass.
*Prisen på laderen er ikke fastsatt og avtales mellom selger og kjøper, vi vet bare prisen på ny ferdigmonternt er 19188,- / 22495,-

Kan jeg ta med laderen når du flytter?
Ja det kan du. Det er din lader. Men husk hvis den er fastmonternt under salg så skal den følge med salget.
Hvis du likevel skal ta den bort (uansett grunn) så er det på din regning og må bestille elektrikker til å utføre dette. En av disse to kan utføre arbeidet hos oss etter avtale: OneCo eller Carlsen Elektro.