eikeberget

Logg inn

Logg inn
English 
eikeberget

Logg inn

Logg inn
English 
eikeberget
English 
eikeberget

Garasje & parkering

Får jeg lov til å parkere utenfor min egen leilighet?

Ja, så lenge det er bevegelse til/fra bil. Det vil si av- eller pålessing, men husk at hjortestien har akseltrykk på maks 2 tonn.
Elgefaret og Hjortestien er kommunale veier og parkeringsselskapet kontrollerer sporadisk, styret kan ikke gi tillatelser til å parkere på et område i borettslaget.

Får jeg lov å parkere bilen min på Gjesteparkeringen?
Nei, den er for våre gjester. Det er altså ikke anledning å benytte disse parkeringsplassene for beboeres bil nummer to, arbeidsbil, tilhenger osv. Altså, gjesteparkeringene skal ikke brukes av beboerne. Det er fortsatt ledige plasser i garasjen som kan leies direkte av den som disponerer den. Se etter oppheng i garasjen eller heisen alternativt hør med oss om vi har info så vil vi forsøke å sette dere i kontakt.

Kan jeg leie ut min parkeringsplass i garasjen?
Ja, fortrinsvis til andre beboere i eikeberget. Ellers må leietager godkjennes av styret.

Får jeg lov til å henge opp noe i taket i garasjen?
Ja, flere har utnyttet denne plassen til å henge opp kajakk og skiboks.

Garasjeport
Det er to måter å åpne garasjeporten. 
1. Last ned Eldes Smart Gate appen fra App store og følg denne veiledningen for å konfigurere appen. 
2. Ring 41387669 når du står utenfor garasjeporten. Dette er nummeret til porten og ved å ringe dette nummeret vil porten åpnes og samtalen vil avsluttes automatisk.  

Dersom porten ikke åpner når du ringer 41387669, kan det være mobilnummeret ditt ikke er registrert hos garasjeport leverandøren, gi beskjed til styret så bistår vi deg.